Menu

Bondage med en fremmed

November 25, 2016 - For damer, For menn
Bondage med en fremmed

Hun hørte ringeklokken og holdt pusten, prøvde å høre så godt hun kunne. Hørte at døren åpnet og at det var to menn som snakket. Deretter kom det fotsteg opp trappen og døren hennes gikk opp. Hun var klar over at hun var naken og hennes sårbarhet, en rush av adrenalin gikk gjennom kroppn. Hennes mester hadde fortalt henne at hun ikke skulle se på den fremmede, men hun kunne ikke la være å la blikket flakke over han av og til. Hans utstrålende blå øyne tok pusten fra henne. Hun lukket øynene hardt igjen, men bildet av hvordan den fremmede så ut var som printet på hjernen hennes. Det ble stille en stund. Den fremmede sto så tett intil henne at hun kunne føle varmen fra pusten hans på kinnet. Hennes lyst for at han skulle begynne å ta på henne gjorde at redselen ble mer og mer erstattet med kåthet. Det tok ikke mange sekundene før hun kunne føle at hendene hans gikk over brystvortene. Hun tok seg selv i å lene mot han, hun ville ha mer.
Helt uventet dyttet han henne tilbake mot sengen. Tok tak i bena hennes, og knelte ned mellom dem før begynte å slikke hennes mest sensitive del. Bølger av nytelse gikk gjennom kroppen hennes.
Hans myke, selvsikre bevegelser fremkalte en spontan reaksjon fra kroppen hennes, hun presset
hennes varme fitte nærmere han. Spredte bena mer, tryglet om at han skulle gå inn i henne. Hun trengte ikke vente lenge, noen sekunder senere var pikken hans presset inne i henne. Hans bevegelser var trege og sensuelle. Dette var det mest erotiske øyeblikket noenseinne, å ha en fremmed som hun ikke kjente ta kontroll over henne. Hans bevegelser begynte å bli raskere og hun stønnet høyere. De delte begge en utrolig klimaks samtidig.

 

Men sekunder senere før hun kunne få tilbake pusten, var han borte. Hennes skuffelse var enorm. Å oppleve en slik enorm nytelse og vite at det ville aldri skje igjen, var forferdelig. Hun visste at selv hvor mye hun tryglet hennes mester, ville mesteren respektere hennes opprinnelige ønske og aldri fortelle hvem den fremmede var.

Sexnoveller, erotisk novelle

Nytelse gir 10% til alle våre lesere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *