Menu

Etter konserten

October 27, 2016 - For damer, For menn
Etter konserten

 

Det var midt i jula. Vi hadde spilt konsert hjemme hos en av våre venner. Stemningen var veldig god og tett. Alle hadde jo fri og vi samles hjemme privat, så det virket som om alle var spesielt innstilt på en fin kveld.

 

erotiske noveller og sexnoveller( våre lesere får 10% rabatt, bruk kodeord NOVELLE10 )

Etterpå var det full fest. Jeg var ikke så full, for da orker man jo ingenting. Det var en frodig mørk dame som danset en slags striptease ved trommesettet. Eller var det pole dance? Jeg vet ikke. Ble litt ukonsentrert. Hun hadde masse tatoveringer og et veldig morsomt smil. Du skulle sett hvordan hun kunne bruke kroppen! Ikke mye stivhet der. Og de brystene som bare danset med henne i hver eneste lille bevegelse.

Jeg pleier ikke tenne på så store damer, men humøret hennes og den selvsikre måten hun nøt hele situasjonen, gjorde jo at jeg ikke kunne unngå å få noen fantasier av å se på hennes viltre hemningsløse dans.

Da jeg skulle hente meg en øl på det lille kjøkkenet tok jeg feil rom og havnet plutselig i et garderoberom. Der sto det en dame med fletter langt ned på skudrene og med verdens deiligste rumpe rett mot meg. Jeg skvatt og sa unnskyldog rygget ut, men hun sa hun bare skulle skifte sko og at jeg bare måtte komme inn. Jeg glemte at jeg så etter kjøkkenet så jeg lukket døra bak meg. Da hun rettet seg opp etter å ha fått støvlettene på seg trodde jeg hun skulle gå, men hun var med bare en liten trøye på seg og var slett ikke på vei ut.

Enten var hun veldig kald eller så var det noe annet med henne, for brystene hennes skjøt seg vei gjennom det tynne bomullstoffet i trøya hennes og tittet rett mot meg. Hun lo og sa takk for konserten. Siden hun ikke hadde fått betalt inngangspengene lurte hun på om hun kunne gi meg pengene nå. Så tok hun opp en femtilapp og klemte den fast mellom trøya og puppene jeg akkurat hadde lagt merke til. Jeg flirte og sa at jeg ikke er kasserer men kan gjøre et unntak, Så førte jeg jeg hånda sakte mot seddelen og stoppet litt opp rett før jeg skulle gripe den.. Hun tok et skritt framover og det var akkurat nok til at jeg la hele hånden pang over brystet hennes.

Det var åpenbart ikke kaldt i rommet. Hun var bare kjempetent. Og jeg hadde aldri sett en så morsom fin dame på konserten før, så jeg lot det ikke være noen tvil om at jeg satte pris på betalingsvilligheten hennes. Hun var god til å kysse også. Jeg hadde ikke tenkt å kysse men plutselig smeltet vi bare sammen i et lekent vått og utforskende kyss med tungene aldelses filtrert inni og rundt hverandre. På et blunk var hun uten trøya på overkroppen og jeg så de fineste deiligste kåte puppene jeg noen gang har sett. Struttende ut mot meg og mottakelig for en etterhvert veldig kåt pianist som glemte å si så mye hyggelig i det leppene mine nappet brystvortene hennes rått og inviterende inn i munnen.

Hun kastet vekk pengen nå, og jeg sa at det ble gratis ekstranummer hvis hun bare klappet litt ekstra. Så det gjorde hun . Vi lo. Og så tok hun hånda mi og førte ned forbi beltet hennes og ned i buksa forbi trusa og lot den ikke stoppe før fingrene mine møtte klissvåt varm og åpen mus. Jeg frydet meg av den deilige følelsen. Kjente at fingrene mine ble badet i saft,. Jeg dro hånda tilbake for å smake men alt for mye saft var blitt borte av at fingrene gled mot stoffet. Det virket som om hun skjønte hva jeg tenkte på, for straks løste hun beltet og dro buksa ned på knærne.

Det var deilig rått og vulgært og inviterende. Jeg satt meg på kne og kjente hun tok tak med henene mine bak på hodet og presset meg inn mellom bena hennes. Dette var det beste ekstranummeret jeg hadde gjort på lenge. Tunga gikk som en morgenyr kattunge rundt og rundt leppene hennes. Jeg kjent med tunga på huden at hun helt nylig hadde barbert vekk alt kjønnshår. Og så våt som hun var nå så hadde all fuktigheten fra kjønnsleppene hennnes ingen ting annet som stoppet den, så det nesten dryppet direkkte inn i munnen min Det gjorde meg avsindig kåt.

Kuken min vokste i buksa og sprengte seg plass. Den bare lengtet etter å bli tatt hånd om av henne. Men det ville nok drøye litt for hun var helt borte i nytelse der hun sto nesten i bro mot skapveggen mens jeg spiste henne opp nedenfra.

 

Denne novellen er skrevet av Mannekengen  Om du vil hjelpe siden, setter vi uendelig stor pris på dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *