Menu

Bondage på Bachelorfest| En sexnovelle

August 30, 2016 - For damer, For menn, Trekant
Bondage på Bachelorfest| En sexnovelle

 

En novelle med Bondage sex

Denne historien handler om min eldre kjæreste Helene, som jeg møtte i Oslo på en bachelorfest med kompisene mine. Helene er gift og i midten av 30-årene. Hun har de vakreste bena og rumpa du noensinne har sett. Hun er veldig pen med blå øyne. Vi hadde hook-up på vår forrige natt og jeg fikk henne til å gjøre ting som hun aldri hadde gjort før..

Etter hotellstunden vår, dro vi tilbake til vennene våre. Selvsagt, da jeg kom tilbake til kompisene, ville de ha detaljene og jeg ga dem det. Bra at jeg hadde filmet det, for de trodde ikke på meg. Mikkel, som hadde bachelorfesten sa at det var han som burde ha vært i mine sko. Alle ble missunnelige på meg. Så dette ga meg en ide, hva hvs jeg bare kunne ha fått Helene til å gi Mikkel en blowjob…

Senere den neste dagen var vi ved bassenget med drinkene våre. Jenteflokken ble med oss, og jeg begynte å snakke med Helene. Hun var sexy som bare det, med en temmelig gjennomsiktig bikini. Hun sa hun husket veldig lite fra forrige natt og at hun var veldig full. Men hun sa med en flørtete tone at hun var sint på meg fordi rumpa hennes var så sår. Jeg svarte ved å si at hun oppførte seg som fullstendig gal forrige natten. Hun sa at hun normalt ikke pleide å oppføre seg sånn, men det var noe ved meg som gjorde det. Hun var også sterkt påvirket av alkohol, dessuten var det jo også slik at Helen måtte alltid ta initiativet til å ha sex med ektemannen, og var alltid den kontrollerende. Jeg fortalte henne at om hun likte forrige natt, kom hun til å elske denne.. Hun så opphissende på meg og det var tydelig at hun ikke klarte å vente.

Vi fortsatte ved bassenget, hadde flere drinker og øket den sexuelle spenningen mellom oss. Jeg klarte ikke dy meg og tok henne på rumpa nå og da, mens ingen så på. Jeg ville ha henne full så fort som mulig, så jeg bestilte flere shots til henne. Jeg gikk til toalettet og møtte på Mikkel, jeg fortalte han om planen min. Jeg sa til han at han skulle gjemme seg i skapet på hotelrommet mitt, og komme frem når han fikk signal om det. Planen var lagt.

Senere den kvelden gikk vi alle til hvert vårt rom for å dusje før vi skulle videre ut på byen. Vi dro til casionet og fortsatte å drike. Så fikk jeg øye på Helene. Hun hadde på seg en hvit stram topp som viste nærmest halve puppene og hadde på seg et skjørt som var noe cheerleaders ville hatt på seg. Sexy høyhelte sko, som fikk bena til å se enda mer sexy ut. Jeg fikk så mange tanker i hodet om hva jeg ville gjøre med henne.. Mikkel dultet borti meg «hun er så jævlig sexy». «Bare vent til i natt», svarte jeg.


Vi hang ut og hadde flere drinker sammen. Helene sa hun måtte gå på do, og da ble hun endte opp med å ringe mannen sin og få det ut av veien.

Jeg fulgte Helene mot badet og ba henne om å “gå på do, og når du kommer ut, gi meg dine truser, ikke bruk dem for resten av natten”. Helene gispet og sa “så slem”, så snudde hun med et smil og gikk inn på badet. Helene gikk ut på badet og plassert den minste silkeaktig svarte trusa i lomma. Hun fortalte meg at hun hadde tenkt å ta en telefon og møte meg ved baren. Jeg gikk til badet selv og selvfølgelig måtte jeg trekke ut trusen og undersøke dem. De var fuktig og hadde lukten av henne over dem, det økte lysten min om å knulle henne enda mer. Jeg kom tilbake til baren med våre venner og fortsatte å drikke. Helene returnerte kort tid etter, og jeg begynte å bli mer og mer opphisset bare å vite at hun ikke hadde på seg noen truser og ingen visste det. Hver gang jeg fikk sjansen den neste timen gled hånden min opp skjørtet hennes prøvde å føle hennes våte fitte. Helene holdt hun prøvde å skjule vår diskresjon hennes venner. Jeg var mer enn klar til å knulle henne, og jeg visste at hun var klar også. Da jeg fikk en sjanse fortalte Jeg mikkel om å gå opp til rommet og gjemme seg i skapet, så fortalte jeg Helene om å tenke på en grunn til å bryte vekk fra hennes venner og møte meg opp på rommet mitt.
Jeg fant veien til rommet og Helene laget noen unnskyldninger og fulgte kort tid etter. Mens jeg kom på rommet første fortalte jeg Mikkel om å være stille i skapet, men prøv å ta video eller bilder med telefonen hans da han fikk sjansen, oppfordret jeg. Helene banket på døren. Jeg fortalte Helene “du har alltid kontroll over mannen din, men i kveld kommer du til å gjøre hva jeg sier”. Hun sa “mmm ok hva har du i tankene?”
Jeg tok to bandanaer ute av kofferten min, jeg snudde en inn i en blindfold og plassert den over Helenes øyne og tok den andre og bandt hendene bak ryggen hennes. Først var hun motvillig, men jeg sa “du er ikke
ansvarlig i kveld, du vil gjøre som jeg sier, hører du meg”. Synet av Helene stående på rommet mitt blindfolda og hendene bundet bak ryggen hennes var nesten nok til å få meg til å komme der og da. Jeg tok tak på baksiden av håret til Helene og trakk hodet tilbake. Jeg kysset henne dypt. Hun var virkelig kåt nå, og jeg sa “på knærne nå”. Hun sank på kne, jeg kunne se Mikkel med sin telefon stikkende ut av skapdøren. Jeg vinket for ham og fikk han til å komme over stille. Jeg gikk og trakk Helenes topp over skuldrene viste puppene hennes. Jeg masserte punne hennes og lekte med brystvortene slik at hun stønnet og pustet tyngre
Mikkel sto rett forran Helene og jeg ba henne om å åpne munnen, så jeg vinket Mikkel om å pakke opp buksene. Han tok en titt på munnen hennes og tok ut pikken sin og la den på Helenes tunge. Han ertet henne litt
ved å gni hodet av pikken hans over leppene hennes før han satta den inn i munnen. Mikkel ble helt ute av seg, han ble så kåt at han begynte å bite på pekefingeren bare for å være stille.

Mikkel fortsatte å pumpe inn og ut av Helenes munn og jeg sto ved siden av ham fortalte henne hvor godt det føltes. Etter kort tid trakk han ut pikken og skjøt sperm over Helenes pupper. Han varte i ca 3 minutter, og Helene sa “wow du var rask, jeg tar det som at du likte det huh?” Jeg sa “herregud du suger en gjennomsnittlig jente. Kom opp og bøy deg over den sengen”. Helene reiste seg, fremdeles bundet for øynene med hendene bak ryggen hennes. Hun bøyde seg over sengen med rumpa stikkende i været.. Jeg presset hodet hennes inn i sengen og dasket henne på rumpa. Helene la ut et stønn, og jeg begynte å spre bena og viste frem fitta. Mikkel var nær ved å ta bilder med telefonen sin mens han fortsatt å være stille. Jeg kunne ikke holde ut lenger og måtte gå inn i henne, jeg trakk buksene ned og stakk min steinharde ereksjon i Helenes fitte. Hun begynte å stønne og begynte å vagge frem og tilbake, jeg knullet fitta hennes mens Mikkel tok drøssevis av bilder i flere minutter. Hele situasjonen var veldig spennende, og jeg kan allerede kjenne ballene mine stramme opp og jeg var klar til å blåse ladningen. Jeg kom inn i henne på veldig kort tid, og var flau over hvor fort jeg var ferdig, men hele spenningen var alt for mye for meg. Hun ble sjokkert og sa “herregud du kom allerede?” Jeg sa “ikke bekymre deg jeg er ikke ferdig med deg, ikke flytt deg.


Jeg flyttet meg til siden og gjorde tegn for at Mikkel skulle komme bak henne. Han var allerede hard igjen, med en gang gikk pikken hans inn i Helene bakfra og begynte å knulle henne mens han holdt på hoftene hennes. Helene begynte å stønne og kunne ikke tro at jeg var hard og klar til å gå allerede, jeg sto tett og sa “Jeg fortalte deg at dette er min natt, ta denne kuken, slem jente som du er”. Mikkel begynte å øke tempoet og knullet henne så hardt at Helene hadde vansker med å ikke være stille . Hun skrek ut “herregud, ikke stopp, jeg kommer til å komme”. Dette bare fikk Mikkel til å gå enda hardere til verks. Mikkels baller og hofter slo mot Rumpa til Helene i ca 10 minutter og hun skrek og prøvde å få hendene fri. Jeg vinket ham til å stoppe og gå tilbake til skapet. Jeg gikkt bak Helene og dro henne ut av sengen slik at hun knelte på gulvet. Jeg fjernet blindfolden og plassert pikke min i hennes munn. «Sug meg nå» Jeg begynte å knulle munnen hennes. Jeg brydde meg ikke nå, jeg skulle være frekk. Så jeg grep bakhodet og sa “sug kuk tispe, vis meg hvor mye av et ludder du er, sug pikk og få meg til å komme “. Helene begynte å suge hardere og raskere. Hun fortsatte å suge pikken min som om hun ikke kunne få nok, jeg sa “du liker å ha en annen manns kuk i munnen? Jeg vedder på at du ikke suger mannen din sin kuk som dette» Hun bare så opp på meg og fortsatte å pumpe hardere og raskere.. Jeg ropte endelig ut “Ja babe, jeg kommer» Jeg nærmest eksploderte i munnen hennes. Hun tok aldri pikken min ut av munnen til jeg ble ferdig.

Etter det, la vi oss i sengen, dekket av svette. «Herregud så deilig det var» Sa hun. «Det var nesten som om det var to av deg.» Jeg begynte å le. «Babe, jeg ville gjøre mest mulig ut av denne uka, jeg vet ikke når neste sjanse vil komme.» Senere møttes vi tre i baren igjen. Jeg visste at dette ikke kom til å bli siste gangen.  Om du vil hjelpe siden, setter vi uendelig stor pris på dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *