Menu

Cheerleader testen – Lesbisk Sexnovelle | Erotisk fortelling

September 2, 2016 - For menn, Lesbisk, Trekant
Cheerleader testen – Lesbisk Sexnovelle | Erotisk fortelling

Sexnovelle | Erotisk fortelling om cheerleader

Mitt navn er Tina ,jeg var tatt ut til cheerleading-laget. Jeg skjønte ikke helt hvorfor, jeg hadde en fin kropp, men langt fra perfekt. Jeg trodde at alle som drev med cheerleading hadde enormt store pupper og perfekte lange ben. Uniformene vi hadde på oss, var som forventet. Lilla korte skjørt med en hvit stram overdel som klistret seg over puppene. Nancy, som hadde vært på laget i 3 år, hadde nettopp denne perfekte kroppen. De lange slanke bena, men likevel store lår og en sprettrumpe. Kim, som jeg også hadde begynt å henge med, hadde enormt store pupper, hvertfall 30D i brystmål. Jeg hadde 60C og var fornøyd med det, men de kunne ikke måle seg med hennes. Jeg var glad for at jeg hadde funnet de to som jeg kunne henge sammen med. Det er fort gjort å falle utenfor på et slikt cheerleading lag. Kim og Nancy kunne være litt bitchy i blant, men det var helt greit.

En dag var vi og badet i Kims badebaseng. Vi hadde på oss bikini, og var ikke flaue over hverandre, vi hadde jo tross alt på oss et tight cheerleading kostyme flere ganger i uken.

Kim var tydelig stolt over puppene sine. Det var ikke vanskelig å skjønne med tanke på den stramme bikini-overdelen hun hadde på seg. Jeg klarte ikke å la være å se på vannet som fikk de store puppene til å gynge opp og ned. Det var nesten som om hun med vilje ville imponere meg og Nancy. Jeg lot også merke til hvor tett Nancy og Kim stod. De var jo gode venninner, men de var jo nesten nakne da..

Etter noen flere Corona, gikk Kim opp av bassenget Hun så på meg. «La oss ta den store cheerleading-testen på deg

Tina, kom da!» Nancy gikk også opp av bassenget, og jeg fulgte etter. Hva var det hun hadde i tankene? Vi tørket oss og gikk gikk inn på Kims rom. «Bare vent litt her, jeg kommer straks» Sa kim. Nancy og jeg satte oss ned på Kims rom, fortsatt bare iført Bikini. Nancy lente seg tilbake som om det var hennes seng. For noen perfekte ben hun har, tenkte jeg. Så ble tankene mine avbrudt av Kim som kom tilbake med et frukfat. «Noen som er sultne?» «Ja! « svarte jeg. «Først må du legge deg ned i sengen» Sa Nancy, og hoppet ut av den. Jeg lente meg litt tilbake i sengen. Kim holdt en klase med druer over ansiktet mitt. «Her skal du få prinsesse» Jeg begynte å le mens jeg gapet over noen av druene og spiste dem.

Nancy satte seg på bena mine og prøvde å feste dem med et eller annet til sengen. Jeg skjønte ikke helt hva hun drev med, men jeg var jo ganske beruset av ølen og bare syntes det var morsomt. Jeg fortsatte å spise druene som Kim foret meg med. Nå satt Nancy seg oppå meg og begynte å feste armene mine. «Hva holder du på med?» Jeg lo. «Bare slapp av, vi skal varte deg opp. Dette er cheerleader-testen, ikke sant» «Jaja» Tenkte jeg. Jeg fikk vel bare la de to holde på da.

Kim skrellet en banan. «Få se hvor langt du klarer å ta denne i munnen da.» Sa hun.

Jeg hadde hatt en kjæreste før som var ganske stor. Jeg skulle nok klare å utføre denne testen ganske greit, tenkte jeg.

Jeg åpnet munnen «Bring it on girl». Hun dyttet bananen sakte inn i munnen min.

«Wow, det må ha vært minst 16 cm» Sa den nå imponerte Nancy. Kim derimot..så ikke like imponert ut.

«Nå skal jeg vise deg hva en ekte cheerleader er i stand til» Sa hun. Hun tok ut en lang dildo fra skapet sitt. Den var minst 25 cm lang. Kim holdt den over munnen sin, og jeg gjorde store øyne da hun nærmest slukte den som en slange. Det eneste som var igjen av den, var enden hun holdt på. Hun må ha klart minst 20 cm.

«Vis hun talentet ditt også, Nancy» sa Kim.

Nancy lente seg over meg med ansiktet nært mitt. Hun stakk ut tungen sin, og strakte den helt ut til haken min. Jeg skjønte hva hun mente med talent. Tungen hennes var enormt lang. Hun ga meg et lite ertende slikk over leppene mine før hun ga seg. Men hun hadde tydeligvis ikke gitt seg helt med showet sitt, for hun gled ned over den bare iførte bikini-kroppen min, og plasserte hodet sitt mellom bena mine. Hun tok tak i lårene mine og begynte å stikke tungen ut.

«Nei! Ikke der, Nancy!» Sa jeg høyt og bestemt. Hun tok tak i bikini-underdelen min og dro den til side. Hun ignorerte meg fullstendig. Jeg så op på Kim. Hun bare så på Nancy og nøt synet.

Så kjente jeg det. Nancy’s tunge borret seg inn i fitta mi. Fyrverkeri, gnister og strøm. Så mange tanker gikk i hodet mitt samtidig. Hun begynte å slikke meg så enormt. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men med hendene og bena fastbundet til sengen, hadde jeg ikke så mye valg. Jeg fikk orgasme flere ganger og begynte å stønne høylytt. Hun hadde leppene over fitta mi, og begynte å suge på klitoris. Det var en ubeskrivelig følelse.

Den enormt lange tuna hennes fortsatte å knulle meg, og jeg trodde nesten at jeg skulle svime av, så godt var det. Hun fortsatte i et instenst tempo, og jeg holdt ikke ut lenger. «stop.. STOP!» Ropte jeg.

Endelig stoppet Nancy. Hun gled av fra kroppen min og smilte flørtende til meg.

«Du har bestått cheerleading-testen» Sa Kim.

Novellen er skrevet av Kari.

Likte dere sexnovellen? Da vil dere også like Forført av den eldre kvinnen- Erotisk fortelling

Dere kan også dele sexnovellen med andre, bare klikk på knappene under.

2 thoughts on “Cheerleader testen – Lesbisk Sexnovelle | Erotisk fortelling

  • Pingback: Den beste siden mex sexnoveller, erotiske noveller - Sex Novelle

  • Arvid larsen

    Knall-deilig

    Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *