Menu

Forført av min latina tannlege – Sexnovelle

September 7, 2016 - For menn
Forført av min latina tannlege – Sexnovelle

Jeg var 19 år og skulle til tannlegen. Jeg trodde ikke jeg hadde noen hull, men tenkte det var best å få en sjekk likevel. Jeg ble kalt opp fra venterommet og ble tatt imot av Diana. Hun tok meg i hånden og smilte bredt til meg. Hun var veldig pen, brun i huden og var antakelig fra Spania eller noe sånt, tenkte jeg. Aksenten hennes røpte også at hun var fra et spankstalende land.
Kanskje var hun latina..tenkte jeg.
Jeg satte meg ned i stolen, klar for inspeksjonen av tennene mine. Hun bøyde seg over meg. Puppene hennes beveget seg mykt mot brystet mitt, og jeg klarte ikke la være å tenke på dem.
Til tross for tannlegefrakken, var det lett å se at hun hadde en flott kropp. Hun måtte bare være en latina..
Mens hun pirket i tennene mine, fortsatte puppene hennes og presse mot brystet mitt. Gjorde hun dette med vilje? Nei.. Hun er jo tannlege, det kunne koste henne jobben å gjøre noe slikt.
“Det er litt vanskelig å se den bakerste gjekselen din” Nå bøyde hun seg enda mer over meg. “Er det greit at jeg bøyer meg litt over deg?”

“Jaja, det går bra” Svarte jeg. Det at hun bøyde seg “litt” var ikke en overdrivelse akkuratt. Hun kunne like så godt legge seg oppå meg. Nå begynte jeg for alvor å bli kåt. Alt jeg ville gjøre nå var å stikke hånden under legefrakken og ta på puppene hennes, eller kjenne på rumpa hennes.. Så mange tanker gikk i hodet på meg, pikken min begynte å bli hard. Så gled hun hånden sin ned, og gjorde en rask bevelgse over pikken min. Det var neppe tilfeldig. Nå må hun ha kjent at jeg var hard. Hun reiste seg opp, smilte til meg, og låste døren. Hun tok ikke øynene av meg, og jeg så på henne tilbake. Hun lente seg over meg igjen og kysset meg på halsen. Hånden hennes gned over buksene mine, rett over pikken min. Jeg tok tak i rumpa hennes, og begynte å kjenne på henne tilbake. Den var så fast og rund. Hun tok av meg t skjorta og begynte å kysse nedover brystet mitt, så over magen.  Jeg var allerede i gang med å få av meg buksa, jeg klarte ikke å vente lenger. Hun hjalp meg med å dra den av, så bokseren. Hun runket meg forsiktig først. Det føltes utrolig godt. Jeg bare så på hånden hennes med de rød-lakerte neglene runke pikken min. Etterhvert bøyde hun seg over, og jeg var klar for å bli tatt imot av de store varme leppene hennes. Hun sugde pikken min bokstavelig talt inn i munnen sin og ga meg tidenes blowjob. Jeg stønner sjelden, men der og da kom det faktisk noen lyder ut av munnen min. Hun skjønte at jeg var i ferd med å komme, og stoppet. Hun tok av seg legefrakken, og alt under. Nå sto hun med latinakroppen sin. Hun stirret på pikken min, tydeklig kåt. Diana bøyde seg over meg, tok tak i pikken min og puttet den inn i henne. Hun stønnet. Så tok hun tak i armlenene på legestolen som jeg satt i, og begynte å ri meg kraftig. Lårene hennes smalt mot mine. Hun knullet meg hardt, og jeg tenkte at hun ikke ville like det om jeg kom før hun. Det var tydelig det Diana var ute etter nå. Hun gikk enda fortere, og jeg klarte ikke å holde meg lenger.

Så kom jeg, kraftigere enn noen gang – inn i kroppen hennes. Jeg stønnet. Hun fortsatte å ri meg som om ingenting hadde hendt, Diana hadde ikke tenkt til å la meg gå før hun også hadde kommet.
Så ga hun fra seg et kraftig stønn og det rykket i kroppen hennes. Hun dalte ned mot brystet mitt og presset seg mot meg. Hun fikk det som hun ville likevel.
Det var ikke helt den tannlegesjekken jeg var ute etter, men hun anbefalte meg en oppfølgningstime om 2 uker..

One thought on “Forført av min latina tannlege – Sexnovelle

LunefulleLene

jeg er så kåt ?!!?!??!!?? :):)

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *