Menu

Et fint møte

October 27, 2016 - For damer, For menn
Et fint møte

Dagen va kommen , eg kjente hele kroppen va oppstemt å spent . Eg hadde gleda meg lenge te møte med denne flotte damen , det va så lenge siden , hu va ikkje bare flott , det va noe mer . Der komme hu oppover gata , eg va svett i hendene , men smilet vårt møtes å det va bare så deilig å senke skuldrene . Vi rusla inn på en restaurant å praten gikk lett . Eg kjente hvor mye eg hadde lyst på henne , men tenkte hu det samme om meg ?:-) . Plutselig e det bare som vi tenke likt , vi går på rommet . Klærne faller mens vi møtes i heftige kyss . Hu nærmest sku meg oppi senga . Hu smile lurt før hu kysse meg nedover å eg kan kjenne tunga kille lemmet mitt . Det e så hardt at det sprenge nesten . Hu komme oppover å eg snur henne det e min tur , sette meg over henne å lar hendene mine gli forsiktig over kroppen hennes , hu e myk å vortene harde .  Lar tunga mi leke seg rundt blomsten hennes , den e varm å våt . Hu trekker meg mot den , hu vil ha meg der , eg suge henne te hu bukte seg å puste dypt . Hu vil ha meg , men vil suge henne te ny høyde før eg løfte bena hennes over skuldrene å glir inn , hu e trang å varm 🙂 . Med et fast grep om hoftene øke vi tempo , synet av denne damen gjør at eg vil fortsette i mange timer . Hu snur meg å rir meg , hu e så vill nå at hu nærmest kjøre over meg mens hendene våre e overalt å vi komme i en voldsom orgasme så vi faller sammen å bare smile . Hu hviske vi må ha mer må bare få puste ut litt 🙂 . Hu var helt umettelig å hu viste hva hu ville ha så her va det bare å gi alt en hadde , hadde aldri opplevd en sånn dame , men en ting var sikkert det va at eg drømme om at denne natten aldri tar slutt

sexnoveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *