Menu

Min eldre halvsøster voldtok meg – Lesbisk voldtekt

September 1, 2016 - Lesbisk, Tabu
Min eldre halvsøster voldtok meg – Lesbisk voldtekt

Sann historie om lesbisk voldtekt i dusjen

Jeg var 19 år da jeg forstod av jeg var egentlig bifil. Jeg ble forført og egentlig misbrukt av min eldre halvsøster. Jeg husker kvelden godt ennå, selv om det er noen år siden.

Vi hadde familieselskap, som vi ofte hadde på den tiden. Klokken var ca 11, og jeg skulle ta en dusj før jeg skulle legge meg. Det var ingen nøkkel til badet, men det gjorde ingenting siden alle satt nede og pratet likevel.

Jeg hadde begynt med å gni shampo i håret, og lot ikke merke til at min eldre søster hadde sneket seg inn, og lukket døren bak seg. Jeg oppdaget henne først da hun hadde begynt å kle av seg. Jeg sa ingenting, hun måtte jo ha sett meg, tenkte jeg. Hun møtte blikket mitt og smilte til meg, før hun åpnet døren til dusjen. «Det er opptatt» Husker jeg at jeg sa. Jeg hadde jo ingen bedre ting å si. Hun svarte ikke, hun bare fortsatte å se på meg og gikk tett intil meg.

Jeg husker at hun klemte seg inntil meg og befølte meg på rumpa. Jeg prøvde å stritte imot, men hun var mye sterkere enn meg. Hun dyttet meg bak inntil veggen og tok tak på puppene mine. Hun holdt på dem så hardt..

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre den kvelden, skulle jeg skrike? Hun hadde meg i et så hardt grep av jeg ikke klarte å stritte imot. Jeg fikk bare la henne bli ferdig, tenkte jeg.

Hun stakk hånden mellom bena mine og forførte meg i skrittet.

Det varte så lenge.. Hun ble aldri ferdig. Hun hadde fingeren borret inn i meg og fingret meg. Jeg sank sammen flere ganger, men hun holdt meg oppe og fortsatte å presse meg i veggen.

Jeg lot det bare skje. Det føltes jo faktisk så godt. Bedre enn noen gang da jeg hadde fingret meg selv. Hun lot meg ikke gå før jeg fikk orgasme. Hun skjønte vel at jeg ikke ville fortelle det til noen, dersom hun fikk meg til å komme. Det hadde hun jo rett i. Jeg burde kanskje ha fortalt noen det, fordi det var jo faktisk en voldtekt? Men jeg lot være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *