Menu

Nuru-Massasjen – En Sexnovelle

October 16, 2016 - For menn
Nuru-Massasjen – En Sexnovelle

 

Jeg var på ferie i utlandet og bodde på et ganske fint hotell. Jeg hadde lengtet lenge etter et slik opphold, da det hadde vært en stund siden jeg hadde kunnet slappe ordentlig av. Jeg satt på hotellrommet og leste en brosjyre med oversikt over diverse fasiliteter hotellet hadde. «Nyt vår aromatiske deilige massaje utført av våre vakre kvinner». Dette måtte jeg bare koste på meg.

Jeg gikk ned til spa-avdelingen gikk opp til skranken.

«Hello, what can i do for you sir?»

«I would like a massage» svarte jeg.

Hun ga meg en liste over forskjellige typer massasjer. Jeg ville prøve noe jeg aldri hadde prøvd før, og gikk for massasjen som het «Nuru-massage». Den var litt dyrere enn de andre, men den måtte jo også være bedre, tenkte jeg.

«This one» sa jeg. Hun smilte til meg.

«Come with me».

Jeg fulgte etter henne til et rom. Jeg hadde forventet en massasjebenk, men i stedet var den en luftmadrass.

«I’ll give you 5 minutes to undress, then i’ll be right back with you»

Jeg hadde ikke fått noe håndkle. Var det meningen at jeg skulle kle av meg fulstendig, eller la bokseren være?» Jeg bestemte meg for å la bokseren min være på, og la meg på magen på madrassen.

Etter 2 minutter hørte jeg en stemme bak meg som sa: «No, no no. You have to take boxers off»

Jeg snudde meg mot henne. Hun var helt naken. Hva var dette for slags massasje egentlig?

Jeg tok av meg bokseren, men ble liggende på magen.

«I want you to relax ok?»

Hun satte seg på knærne ved siden av meg. Hun hadde med seg noe som minnet om olje, bare mye tykkere. Hun begynte å smøre seg selv inn. Dette var merkelig, det var jo jeg som skulle bli massert her, ikke hun. Så skjønte jeg opplegget. Hun lente seg over meg og begynte å massere meg med kroppen sin. Jeg kjente puppene hennes gli mykt over ryggen min, det ver deilig. Jeg ble naturlig nok som enhver mann ville blitt, kåt. Hendene hennes masserte meg på siden av meg mens hun forsatte å stryke meg med kroppen sin. Det var som om oppgaven hennes var å gjøre meg kåt. Hun kom med lette stønn helt intil øret mitt hver gang hun gled oppover ryggen min.

Så lot hun hendene gli under magen min og strøk lett over pikken min.

«So nice» Sa hun mykt til meg mens hun tok tak i pikken min.

«Flip over please»

Jeg snudde meg og la meg utolmodig ned på ryggen. Hun la seg oppå meg igjen og fortsatte med å masere meg. Jeg kjente pikken min gli mot den barberte fitta hennes. Som jeg ville inn i den nå.

Hver gang hun beveget seg mot meg, håpet jeg at jeg ville gli inn i henne. Hun holdt på slik et par minutter og jeg holdt snart ikke ut mer.

«One moment please»

Hun reiste seg og gikk mot et skap.

«You have to wear a condom, ok?»

«Yes ok» Svarte jeg raskt.

Hun bøyde seg over meg og tok på meg kondomet. Så bøyde hun seg over meg igjen og gled ned på meg. Denne gangen med pikken min glidende inn i fitta hennes. Det var en ubeskrivelig følelse.

«Ohh yeaa» Stønnet hun.

Så begynte hun å gli opp og ned på meg. Jeg ville ikke komme med en gang, men hun ga meg ikke noe valg. Hun red meg altfor fort til at jeg klarte å holde meg. Så kom jeg.

Hun smilte til meg og reiste seg opp.

«Thank you for your time»


erotiske noveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *