Menu

Sekretæren fikk meg til å vise meg naken – Erotisk novelle

September 7, 2016 - For damer, For menn
Sekretæren fikk meg til å vise meg naken – Erotisk novelle

 

“Hun ville se brunfargen til hele kroppen min” – Sexnovelle, erotisk novelle

Jeg startet en bedrift for et par år siden, og det var så vellykket at jeg trengte en assistent til å hjelpe meg å takle stresset. Jeg ga jobben til en enke som het Helene, og vi oppdaget at vi hadde identiske fødselsdatoer. Hun sa at vi kunne være tvillinger, men selvfølgelig, vi var ikke det. Hun viste seg å være en meget god assistent, så jeg bestemte meg for å ta et par uker unna. og la henne få ansvaret. Vi ville holde kontakten via telefon, hun ville ringe meg, hvis noen problemer oppsto. Jeg bestemte meg for at min to-ukers ferie skulle være forskjellig fra alle tidligere ferier før jeg startet min virksomhet. Jeg bestemte meg for å ha en naturistferie. Jeg brukte min datamaskin og fant et nudisthotell langt borte. Informasjonen på datamaskinen min viste et bilde av noen nakne gjester som satt i en hage. Jeg bestilte rom og dro. Jeg ble tatt til rommet mitt av en fullt påkledd dame. Hun foreslo at jeg kunne kle av meg da hun forlot meg. Jeg gjorde det, og blandet meg med andre nakne mennesker, både mannlige og kvinnelige. Under ferien min ringte Helene for å si at det var ingen problemer, men ønsket å vite hvor jeg var og hva drev med. Fordi vi var nå ganske vennlig, fortalte jeg henne at jeg var naken i hagen på hotellet med andre nakne mennesker. Jeg ventet på at hun skulle bli ganske rystet av det jeg hadde sagt, men tilsynelatende var hun ikke det fordi hun spurte om jeg fikk en over-all sun tan. Jeg sa jeg hadde blitt en del brunere.


Da jeg kom tilbake til kontoret mitt sa Helene at hun kunne se at ansiktet mitt var ganske mye brunere og spurte om jeg var brun over alt. “Ja, jeg er det Helene”. “Kan jeg få se?» “Hvis du vil, men jeg kan ikke vise deg i dette kontoret hvor vi kan bli sett av de ansatte. Har du lyst til å komme til huset mitt etter at vi stenger her? Det ville være trygt for meg å kle av meg der, men vil du føle deg ukomfortable hvis jeg gjorde det? “Ikke i det hele tatt. Svarte hun. Du må være helt forberedt på å seg meg naken “.

Det var første gang vi dro til huset mitt. Da vi var inne, spurte jeg henne om jeg nå skulle kle av meg.

“Selvfølgelig, Peter. Jeg ønsker veldig mye å se hele brunfargen din.»

Med den invitasjon strippet jeg helt naken, sko, sokker, skjorte og underbukse. Der var jeg, splitter naken, foran Helene. Her må jeg tilstå at jeg likte det. Det var annerledes å være naken her i forhold til på hotellet sannsynligvis fordi Helene er min venn.

“Det ser ut som du har fått en ereksjon? . Skjedde det da du var naken med de nakne gjestene i hagen på hotellet” “Nei, jeg ble fort vant til å være naken der.

“Så hvorfor skjer dette nå da, Hans? Spurte hun meg

«Det er fordi du er veninnen min og du har aldri sett meg naken før.»

Hun fikk meg til å gjøre en enken sirkel forran henne.

«Ja, du er veldig brun, Hans. Ferien var bra for deg”. “Det var det, men her er jeg, splitter naken foran deg, og du er fullt påkledd. Det er ikke rettferdig

“Du antyder at jeg burde være naken også?

«Ja, det gjør jeg. Har du motet til å gjøre det?»

“Ja jeg har det”. Så strippet Helene seg naken og effekten på meg var å gjøre penisen min fult erekt. Noe som aldri skjedde på hotellet.

«Jeg tror du ble hard, fordi du så meg naken»

“Ja”. Svarte jeg

“Vil du gjøre noe for å få det til å redusere den? Jeg kan runke deg litt , det vil få den ned. Skal jeg? “

«Selvfølgelig» Sa jeg.

Vi endte opp med å masturbere hverandre. Jeg fingret henne, hun runket meg.

Hun runket meg raskt, mens hun stønnet av fingrene mine inni seg. Jeg var imponert over tempoet hånden hennes hadde, og hun ga ikke pikken min noe annet valg enn å speme over gulvet.

«Neste gang, skal vi ha sex» Sa Helene.

Det hadde vi, men det er en annen historie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *