Menu

Forført av min personlige trener – En sex novelle

August 29, 2018 - For damer, For menn
Forført av min personlige trener – En sex novelle

Denne sexnovellen/erotiske fortellingen er skrevet av Kristine

Jeg bør begynne med å si at jeg pleier ikke å gå for supermuskuløse gutter, eller til og med «hotte» gutter. Jeg er egentlig ute de mer modne / eldre, med den typiske 40-årige mannekroppen.

Men nå og da når jeg får en titt på en perfekt torso, skjønner jeg hvorfor det er ettertraktet. Jeg skjønner hvorfor vi er programert til å ettertrakte det muskuløse mannlige kjønn. Da jeg møtte min personlige trener, ble jeg ikke skremt av hans dype røst og heller ikke hans bodybuilding magemuskler. Det var jo jobben hans å se ut som en undertøysmodell. Jeg begynte med å si «Jeg tror du bør vite at jeg gruer meg til dette her» . Han lo ikke, smilte ikke engang. Han bare så stramt på meg og sa «det er ikke bra».

Hjertet mitt sank. Jeg hadde jo bedt om en personlig trener netttopp fordi jeg hatet å trene. Jeg visste jo ikke engang hvordan man skulle bruke et treningsapparat. Jeg spilte håndball på skolen og elsket det, men hatet alle andre gymaktiviteter. Jeg håpet han ikke ville være hard med meg.

«Du skal begynne med å skrive ned alt du har spist, hver dag, og sende det på epost til meg.» «Oh», svarte jeg. «Jeg tror ikke dietten min er problemet, jeg ser bare etter en måte å komme meg i form på».

«Nei, jeg må vite hva du putter i kroppen din» Han var så seriøs.

Så jeg begynte å skrive til min personlige trener Lars. Jeg prøvde å  bortforklare alll mat som ikke virket bra for helsen. Jeg skrev alt i detalj, og brukte mye tid på det, men han svarte ALDRI.

Hans svar på emailene var blikket av skuffelse hver gang jeg møtte til en ny time.

«Line, du skal følge matplanen neste uke, hvis ikke kommer jeg til å straffe deg i neste økt».

«Er ikke treningen straff nok?»

«Du har ikke sett noe ennå», Han smilte så vidt, det var første gangen. Han var så kjekk.

Det var da jeg forsto at jeg var tiltrukket av han . Jeg tenkte på han hele uken, hvordan jeg trengte å imponere han ved å følge matplanen og ha vittige kommentarer i emailene. Og hva mente han egentlig med å straffe meg?

Den neste treningstimen var hardere enn den første. Istedenfor å bare vise meg masse maskiner og hvordan bruke de, begynte vi med cardio og han så på meg mens jeg gjorde hver eneste repitisjon. Jeg var liggende og gjorde benkpress med manualer over hodet mitt da jeg lot merke til hvor lavt han hadde på seg buksene. Hendene hans var utrstrukket for å spotte meg, noe som fikk t-skjorten hans til å løfte seg og vise noen av magemusklene hans. Jeg fikk hakeslep. Så fikk han fikk øyekontakt med meg…

Shit, han tok meg på fersken.

Han begynte nesten å le og ba meg reise meg. Det var tid for tredemøllen. «Jeg skal trykke på knappene, du har ikke lov til å ta på dem, forstått?  Hva mente han?, ” Hva hvis jeg trengte å løpe saktere?» Jeg spurte han. «Hør Line, jeg vet hva jeg driver med. Bare stol på meg du».

Han begynte på et lavt tempo, men han økte gradvis etterhvert. Det begynte å bli et helvette. Men jeg holdt ut, jeg ville imponere han. «Jeg likte dette» sa jeg da jeg var ferdig.  Han så alvorlig på meg. «Nå, gå til dusjen og jeg ser deg neste uke». Han dasket meg på rumpa i det jeg skulle til og gå.

Hva tenkte han på? Man kan ike bare daske en kvinne sånn på rumpa? Det er seksuell trakasering. Og jeg BETALER han.. Jeg burde ha vært sint, men jeg må være ærlig, jeg klarte ikke å la være å like det litt..

Neste gang jeg emailet han, var jeg stoltere av hva jeg hadde spist. Jeg sa til og med «Håper du har en fin uke»

Endelig svarte han:

Line,

Gymmen er under renovering på ettermidagen, jeg har flyttet timen vår til kl 10 på kvelden.
Lars

Dette var mistenkelig. Ville han ha meg alene i gymmen med han sent på kvelden? Jeg håpet egentlig at dette var grunnen. Men hvorfor ville han være interessert i meg? Han er jo perfekt.

Jeg tok på meg tightsen og den ettersittende t-skjorta. Jeg var faktisk litt nervøs denne gangen.

Det var som jeg trodde, gymmen var helt tom, og det var stille der.

«Hei line»

Lars ventet på meg, lente seg mot en tredemølle.

«Hei,» svarte jeg spinkelt, jeg var nervøs.

«Jeg fortalte deg at dersom ikke matvanene dine ble bedre denne uka, ville jeg straffe deg.» Jeg så på Lars, han var plutselig rett forran meg og skuet på min figur.

«Men.. matvanene mine har blitt bedre..»

«Jeg vet det, men jeg tror likevel en straff vil gjøre vanene perfekte.»

Det var sykt hva som skjedde i hodet mitt hver gang han brukte order «straff»

«Ok.»

Og med det, var han over meg, han hadde lukket distansen mellom oss, og ryggen min var på bordet til treneren. Lårene hans presset mot meg og munnen hans fant min. Han var en sexy kysser. Han var kontrollert og rytmisk.

Jeg beveget meg fra han. «Jeg tror ikke dette er noe vi bør..» Selv om jeg virkelig ville dette, følte jeg at jeg var nøtt til å si noe.

«Line» Sa han. «Jeg tror vi er enige i hva som er best for deg.» Han strøk meg på kinnet med en hånd. Han tok tak i håret mitt og trakk det ned slik at halsen min viste seg. Med den andre hånden dyttet han lårene min opp mot hans. Jeg kunne føle ereksjonen hans mens han begynte å kysse meg på halsen.

Jeg gled løs, men denne gangen var det  for å hoppe opp på bordet og spre bena mine så han kunne gå mellom dem, presse seg aggresivt mot meg, mens vi kysset. Glem hva som er riktig og galt, nå ville jeg bare ha alt.

Han begynte å dunke lårene sine mot mine rytmisk, jeg tror ikke han kunne hjelpe for det. Jeg ville suge han først, for å bremse tempoet ned. Jeg ville nyte hvert sekund. Jeg gikk ned på kne forran han. Hans lavt hengende gym-bukser var ikke i veien. Jeg ganske enkelt trakk dem ned for å se på erkesjonen hans. Jeg var smigret over at han var så hard for meg. «Line, dette er hva du gjør mot meg». Han tok tak i pikken sin og førte den inn i munnen min.

Jeg var faktisk klar over at dette var et sted folk kunne gå inn og ut som de ville. Men jeg kunne ikke bry meg om det nå.

Han fortsatte å guide blowjobben, fore meg pikken sin mens han beveget lårene frem og tilbake. Jeg stolte på han nå.

Etter noen minutter guidet han meg opp og jeg tok av buksene mine fullstendig. Jeg lente meg tilbake på trenerbordet. Han tok tak i lårene mine og trakk meg mot seg. Han gikk inn i meg.

Han knullet meg hardt mens han holdt lårene mine fast, forikret om at jeg ikke ville gå noen sted.

Pikken hans gikk inn i meg kontrollert, og raskt. Det føltes utrolig deilig. Han holdt den ene hånden sin over kinnet mitt og puttet en finger i munnen min. Jeg ga fingeren en varm velkomst og begynte å suge på den.

Jeg tror at han ble enda kåtere av det, fordi han begynte å gå enda raskere. Det var tydelig at han var i ferd med å komme, og det var han ikke alene om. Til nå hadde jeg klart å holde meg stille, men det klarte jeg ikke lenger . Jeg måtte bare la alle følelser slippe løs, og jeg begynte å stønne høylytt. Hand holdt over munnen min og løftet meg av bordet. Han var fortsatt inne i meg. Nå holdt meg i et hardt grep mot brystet sitt og løftet meg opp og ned. Jeg kom over alt, og raskt etter kom han også. Vi tok på oss klærne igjen og dro hjem. Jeg tror at jeg endelig klarte å imponere han.

Likte du sexnovellen? Klikk på knappene under for å dele den med andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *