Menu

Sexnovelle | Offentlig sex

September 16, 2016 - For damer, For menn, Trekant
Sexnovelle | Offentlig sex

 

Jeg husker godt først gangen jeg hadde sex offentlig.

Etter videregående, bodde jeg et halvt år hos bestemoren min på landet. Jeg pleide å hjelpe henne med diverse ærender, deriblant å handle inn forskjellige ting fra byen. Det var minst 1 time med buss fra der hun bodde.

Jeg hadde handlet inn forskjellige verktøy vi skulle bruke til å fikse et gjerde i hagen hennes. Jeg gikk ombord i bussen som alltid startet nesten full og tømte seg gradvis på veien ut fra byen. Etter ca 20 min kjøretur, var det bare jeg og en jente som satt forran meg igjen på bussen. Hun lente seg mot vinduet med bena tvers over setet. Jeg hadde lært at det var ikke slik man skulle sitte på en buss, selv om det var mange ledige plasser. Hun kikket bakover mot meg.

«Bor du på landet?»

«Ja, jeg skal til bestemor»

Hun var også lettkledd. Bare en liten stram t-skjorte og korte shorts. Hun var tydelig lite dannet, men sjenert var hun ikke.

«Jeg setter meg ved deg jeg» Hun hadde reist seg opp før jeg rakk å svare, men jeg nikket likevel. Det var jo ikke så mange på vår alder som bodde i bygda, så det var ikke dumt å få noen venner. Men jeg var litt skeptisk til nettopp denne jenta.

«Bussturen er så lang og kjedelig»

«Mhm» Svarte jeg

Hun lente seg stadig tettere inntil meg.

Jeg tok en lett kikk over skulderen min, og det var ikke vanskelig å se at hun ikke hadde på seg bh.

Nå plasserte hun hånden sin på låret mitt og begynte å massere meg der. Hånden hennes gikk opp og ned. Burde jeg be henne slutte? Jeg følte at jeg ble forført her jeg satt. Problemet var at jeg ikke klarte å ta hånden hennes vekk, jeg var blitt for kåt.

Nå reiste hun seg og satte seg oppå meg. Jenta lente seg forover og begynte å kysse meg. Hun gned rumpa over lårene mine, mens hun befølte pikken min med hånden over buksene mine. Jeg begynte å massere henne på rumpa tilbake. Hun ga fra seg korte stille stønn ved øret mitt. Akkuratt passe lavt til at bussjåføren ikke kunne høre det, håpet jeg ihvertfall.

Hun reiste seg opp igjen og tok av buksene sine. Jeg kikket mot der bussjåføren satt. Vi satt heldivis langt bak, så jeg tenkte han ikke ville legge merke til oss. Hun åpnet beltetspennen min og dro utolmodig ned buksene og bokseren min ned på knærne. Nå gikk hun i samme stilling over meg som før, og løftet trusa til siden. Alt jeg ville nå var at hun skulle sette seg ned og la pikken min skli inn i fitta hennes.

Hun senket seg ned, og det var nettopp det som skjedde. Pikken min skled inn i den våte fitta. Den ble slukt helt av varme og våthet. Hun tok tak i bena mine og begynte å ri meg. Det kunne ikke ha vært første gangen hun red noen, med tanke på hvor raskt hun gjorde det. Hun gjorde det så raskt, at jeg måtte komme nesten momentant. Jeg tok takk i puppene hennes og spermet inn i henne. Det kom et stønn fra meg. Det føltes så utrolig godt.

Hun gikk av meg igjen og vi kledde på oss.

Enten var bussjåføren den greieste, eller den mest distre personenen jeg noen gang hadde møtt.

 

Likte du denne sexnovellen? Del den gjerne med andre, eller bidra med din egen her.

 

 

 

One thought on “Sexnovelle | Offentlig sex

  • Pingback: Den beste siden med Sexnoveller & Erotiske noveller

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *