Menu

Sexnovelle – Sommerjobb hos en MILF – Erotisk novelle

September 12, 2016 - For menn
Sexnovelle – Sommerjobb hos en MILF – Erotisk novelle

Sexnovelle / erotisk novelle

 

Jeg var 17 år og hadde fått sommerjobb hos en familie. Jobben min gikk ut på små oppdrag som plenklipping og maling osv. Jeg hadde jobbet der 2 uker, og syntes ikke det var noe morsomt, men jeg fikk god betaling, og ofte litt ekstra dersom jeg hadde gjort en bra jobb.

Det pleide å være faren i huset som ga meg oppdrag og betaling. Men denne dagen var han borte med barna på tur, så det var moren som tok imot meg. Hun var over 30 år, men så veldig ung ut.

Hun ba meg fortsette med malingen på verandaen som jeg hadde holdt på med i noen dager.

Etter en stund kom også hun ut, og satt seg i solstolen sin. Det var veldig varmt og solen stekte.

Hun var iført bare bikini. Jeg MÅTTE bare ta en titt på kroppen hennes iblant. Jeg passet selvsagt på at hun ikke så det, for jeg hadde ikke lyst til å miste denne jobben – men FOR en MILF tenkte jeg.

Hvis det var et tidspunkt jeg var klar får å miste jomfrudommen min, så var det nå…

Hun hadde lange ben, flat mage og store faste pupper.

«Skal du ikke kle av deg?» Hun hadde snudd stolen sin mot meg. Det første den kåte hjernen min tenkte på var at hun ba meg kle meg naken. Men det var selvsagt ikke det hun mente.

Jeg tok av meg t-skjorta. Jeg hadde ikke veldig mye muskler, men for en 17-åring følte jeg meg likevel ganske muskuløs da jeg hadde holdt på å trene styrke i et halvt år.

«Så flott kropp du har» Sa hun. «Takk det samme» Svarte jeg uten å tenke meg om. Herregud så flaut.. Nå var det opplagt at jeg hadde sniksett på hun mens hun solte seg.

Hun lo. «Har du kjæreste?»

«Nei» Svarte jeg, fortsatt flau etter det jeg hadde svart.

«Kom med meg»

Hun hadde reist seg opp. Jeg la fra meg malekosten og fulgte etter henne. Hva var det hun ville gjøre nå? Hjertet mitt begynte å dunke raskere. Vi gikk inn i huset og jeg fulgte etter henne til soverommet hennes. Hun la seg ned i dobbeltsengen.

«Kom»

Hun var bestemt, men smilte likevel. Var dette riktig? Hun var utrolig deilig, med en fantastisk kropp, men hun var jo også mye eldre. Hva hvis mannen hennes kom hjem? Jeg måtte bare innse at fristelsen ble for stor. Jeg hoppet oppi sengen og la meg ved siden av henne. Hun begynte å ta på meg med en gang.

«Er du jomfru?» Spurte hun.

«Ja, jeg er det..»

Hun befølte meg under buksebeltet nå. Jeg ble steinhard.

Nå stakk hun hånden under beltet og ned i bokseren min.

«Vil du prøve med meg?»

Hvordan klarte jeg å si nei nå? Det var umulig.

«Ja» Svarte jeg.

Hun dro av meg boksa og bokseren og begynte å runke den stive pikken min mens hun slikket meg på ballene. Jeg stirret i taket og nøt hvert sekund. Så begynte hun å suge meg. Jeg ga fra meg noen stønn, og hun skjønte at skulle hun knulle meg, måtte hun stoppe nå.

Hun var tydelig kåt, for hun tok bare av underdelen av bikinien sin og satte seg raskt oppå meg. Hun tok tak i pikken min og gled den inn i fitta. Hun tok tak i skuldrene mine og begynte å ri meg.

Hun stønnet høylytt og jeg kunne allerede føle presset til å komme.

«Ikke våg å komme ennå» Sa hun. Hun fortsatte å ri meg. Jeg klarte ikke å holde ut lenger, jeg måtte bare…. Så kom jeg..

Vi ble liggende i sengen en stund etterpå og snakket. Det endte med at jeg fikk full betaling for dagen, og fikk beholde jobben i en god tid. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde hatt sex med hun. Det var utrolig.

 

Likte du denne sexnovellen? Les sexnovellen om : kvinnen i den røde korte kjolen her

One thought on “Sexnovelle – Sommerjobb hos en MILF – Erotisk novelle

torwall nyqist

ok,men litt tam

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *